Home » Fazele constructiei

Fazele construcției unei case pe structura metalica

Fundația

Folosind programe de calcul de ultimă generație, un tip de fundații foarte rezistente și în același timp economice. Fundațiile FABRICA DE CASE HIPARION vor fi special proiectate pentru terenul dumneavoastră. Inginerii nostri vor adapta fundatiile pentru teren astfel incat sa aveți calitatea lucrului bine facut. Folosim beton de calitate si otel rezistent. Folosim cele mai bune si rezistente materiale.


Planșeul

Toate casele beneficiază de un planseu rezistent si bun foarte bine izolat fonic, cald și plăcut. Pentru structura planșeului am folosit otel rezistent bine izolat cu materiale de calitate în 7 straturi.


Pereții

Pereții reprezintă elementele poate cele mai vizibile de la o casă. Modul în care sunt realizați pereții determină în mare măsură durabilitatea, economicitatea și confortul caselor HIPARION. Peretii sustin casa, de aceea sunt executati din materialul cel mai rezistent folosit în contructii: oțelul.

Acoperișul

Construim un acoperiș ventilat care îndeplinește cu succes toate cerințele. Folosim pentru învelitoare tiglă metalică de cea mai buna calitate, vopsită cu mai multe straturi, în camp electrostatic, astfel încât să putem oferi o garanție de minim 30 de ani pentru acoperișul tip sarpanta.

Dacă se optează pentru un acoperiș tip terasă folosim o membrana poliureica care are o garantie identica. Preluam apa printr-un sistem de scurgere foarte bine pus la punct. Izolam termic acoperisul folosind vata minerala. Astfel, iarna caldura ramane in casa iar vara ramane afara.Fazele constructiei unei case metalice în fabrică

Modelele de case oferite de "Fabrica de Case" sunt proiecte atent alese, cu greu ar putea fi imaginate gusturi care n-ar putea fi satisfacute. Odata ce acest proiect este gata si toate autorizatiile sunt obtinute, proiectul va fi studiat si de catre specialistii Fabricii de case. Inginerii de statica vor cerceta daca proiectul în discutie poate fi construit pe structura metalica. Când acest lucru e stabilit, iar partile cad de acord asupra conditiilor financiare, se face un contract între companie si client, iar casa intra in lucru. Pentru intelegerea fluxului tehnologic, va vom prezenta etapele acestuia in ordinea cronologica din fabrica:

faza01Se scot extrasele de material, se depun în lucru pe laminor, se pune rola     cu otel zincat si se executa productia de material. Pentru o casa de 120- 160 mp, acest proces se executa intr-o singura zi, incredibil, fara rebuturi. În ce alt sistem constructiv mai este posibil un asemenea ritm, la o asemenea precizie? Raspuns: în niciunul.
 fazele-constructiei-202Se trece la confectionarea individuala a panourilor. Se monteaza structura metalica, se fac circuitele electrice si santitare, se pune vata minerala, se aplica panourile interioare si exterioare din OSB. Totul se face în liniste si curatenie, cu grija si maxima atentie. Comparati cu o lucrare facuta in afara, în soare sau ploaie, si întelegeti diferenta.
 fazele-constructiei-203 
Panoul e transferat pe linia de prelucrare. Se aplica gips-cartonul. Se monteaza se gletuieste si se vopseste pe fata interioara. Pe fata exterioara se aplica termosistemul si tencuiala decorativa. E aproape ca într-o hala de montaj auto: fiecare muncitor stie perfect ce are de facut, când trebuie sa intervina si ce calitate se asteapta de la el.